Followers

tuduh , di tuduh , tertuduh ... pentuduh ..

ya2 .. lama tak menaip dan mencoteng di sini ..
jangan pelik dengan tajuk di atas sebab , sesugguhnya . saya pun sama pelik dengan apa yang saya tulis kan ..
erk ! what im talking about ? hehe :)

Setelah bebrapa jam aku menjejakkan kaki di bumi hang tuah ni ,
aku asyik duk depan lappy jek ..
starting mesty la muka buku aku yang dah bersawang hehe .. lame dah tak jenguk :)
thanks for those adding me n accept me as your friend ..
terharu ni jap hehe...

aku pun meyingkap setiap helai muka buku aku walaupun bukan helaian kertas :)
aku telah menerima message dan telah di add oleh seseorang yang mengelarkan dirinya SPY UNIKL..
aiseh man ... malu jek dekan UNIKL if tahu pasal bende ni .. yelah nak tulis nama betul segan or takut what eva ..
kisah ini mmg berkaitan dengan entry aku yg lepas ..yelah pasal fakers..
ape2 pun aku harap orang yang telah menjatuhkan maruah sendiri tu sedar diri lah dan balik ke pangkal jalan ..
insyaALLAH pintu taubat terbuka untuk anda HAHA !..
yelah tidak semena2 telah meletakkan aku rangking terakhir untuk fakers bergroup ..
but why me ? ish ! kalau awak sendri tak tahu ape2 sila jangan menuduh atau menilai atau mengkaji bende yang awak tidak reti ingin mengkajinye.. mungkin itu telah terbukti anda bukan lah seorang spy yg berjaya atau ahli pengkaji yang succes haha ..
so better pergi ke bidang lain ye ?

So dengan  ini aku telah mendecide.. aceceh speaking sudah haha..
aku ingin cuba menerimanya dengan hati yang luhur ..aku dah menerima tetapi kan.....
ade yang still nak aku merwar2kan di blog ini supaya orang yg menggunakan nama UNIKL itu..
meminta maaf dan cube lah jadi orang yang mampu membetulkan ape yang telah beliau lakukan dengan secara terang2 .. bak kate aku lah kan "cite banyak tak gune an ? so kite jumpe k ? amacam ? ade bran ???"

apa2 pun aku dah melakukan tugasan yang pertama aku .. sekian sahaja .. tapi dont worry .. any task will be go on .. with my next entry .. see yaa !

4 comments:

Magrib said...

Suka baca entry anda.. nice dan menarik.. minat dan follow blog anda ye..

ini entry terbaru saya.
Laki aku suka yang berbulu
Seorang Brader kuat melancap BERANG DENGAN GUA pasal isu melancap
Alat kelamin wanita pon boleh kentut. (Kentut Vagina)
Kenapa Burger yang anda beli tak sama macam dalam tv
Kehidupan seorang PLAYBOY.. (GAMBAR 18SX)
Onani (melancap) - Adakah normal?

cik zaza said...

kalau nak jadi spy sangat soal siasatlah suspek2 yang tersenarai tak payah memekik melenting dengan jari jemari sahaja. plus tak payahlah menuduh membabi buta. susah sangat active kan aje security kat fb kan senang takdelah hackers berleluasa.

mook said...

erk .. orite tengs ..

mook said...

ya cik zaza .. harap lah meka2 sume mapu sedar dan mampu pulang ke pangkal jalan haha ... macam saya coretkan di atas :)
bese lah budak baru nak up katekan..