Followers

KAWAN2 SEKOLAH TAK KENAL AKU .. =,="

HAHA ;)
gelak dulu before sedih ..

seyes aku gase macam dulu time kat sekolah macam tak wujud ..
erk , sekarang dyeorang kate muke aku dah len ??
iyeke ?? ape yg len nyee ???

bermula darik ,
baru-baru ni ak ade add kengkawan sekolah aku ..
yang memang aku berkawan since sekolah rendah ..
hehe..
1st situation :-



sedih gile aku gase . tapi
cool haha .. lagik sbb baru sorang
ini kawan since aku f1 kot erk ! kami panggil dy mar .. hehe .. mmg rapat ..dy suke gelak.
tapi bile berjauhan dy langsung tak apat cam aku ..

2nd situation :-
hehe .. sangat gile
boleh tanyer gtu ?
fine2 .. mmg gase erk !
takan aku lain sgt
ini pulak kawan gasenye aku kawan rapat gn dy since f3... weyh ! mang rapat ..
tapi tak kenal gak .. boleh cakap gtuh .. hehe..

3rd situation :-

hehe lagi mantop dy ni hehe
ini hafiz, kawan since sekolah rendah .. erk ! kiteorang bayak wat dajal gn dy pas pmr haha...
tapi tuh lah tak menjadi kot dajalnye hehe ...
tapi kenapa mereka tak apt cam aku ??





ini waktu zaman sekolah hehe ...

ini sekarang , ape lainnye ?? erk ! boleh aku tahu ?
lain ka aku .. macam kawan aku katakan .. setiap manusia ada pandangan yg berbeza.. hehe
iyeke ??



5 comments:

BooBoo said...

aku lak ckp ko len....hehe...mmg gmbr ko bertudung skolah tu...len dri skang... :P

mook said...

len ke ?? huh muke skema tu ? sekarang ta lagik haha

m0on rahman said...

beri skit la skrg..hehe..jgn mrh..peace..:)

m0on rahman said...

skrg mke b;isi skit la..hehe..jgn mrh..:) peace

mook said...

haha yelah