Followers

THANKS BE MY FOLLOWER !!


ape motifnye banner ini terletak segak di atas ?
kenapa title aku pun semacam pelik ?
jawapannye ada di tangan anda HAHA ;)

menaipnye aku di entry ini untuk pepagi buta ni ..
jam pun menunjukkan tepak pukul 1.57pg.
sat g masuk lah kul 2 pg erk !
aku tak tido ke ??
ouh ! tidak .. dah tido kot tapi..
di sebabkan aku ade penyakit yang tak boleh tido lebih 4 jam .
terpaksa mata ini membukak dengan luas..
oke fine2 aku dah mula mengarut ....

entry ini untuk ,
follower aku .. yang mane selalu menyinggah ke ruangan KiSaH gRaNsFoRmErSlAh PuLaK  !
seyes ! setinggi-tinggi burung di langit penghargaan aku berikan ..
sangat bertuah gase ade gak yang sudi menjadi follower aku .
walaupun aku punye blog ni gase dah tertulis since 2009 ...
dah 2tahun lebih gak lah ..hehe..
baru nak mule naik ,dan aku mule nak giat menjadi blogger yang sejati balik..
atas sokongan follower yang bertambah ..
tengs a lot !

kalau de kerajinan aku akan selalu menyinggah ke blog korang ...

sudi2 lah membuat entry menarik pasty akan aku komen oke...
itu saje yang aku nak mengarut ..
nnty aku mengarut lagik ....





2 comments:

Rie said...

welkam..terharu lak rasa...haha..

mook said...

hehe... yeke .?? haha