Followers

MANUSIA ZAMAN SEKARANG !!

HAHA :)

kenapa dgn tajuk entry ini ??

fine2 haha..
aku tgh tersenyum..
sebab , ade someone tuh paling sakit hati akuu nak meluah kat fb ,
buat status suke2 pasty nak membalas lek ..
EYT ! HELLO , KO NI APE MASALAH ? AKU TAKDE CAKAP PASAL KO ,
MENTION NAME PON TAKDE , MELUAH PUN SALAH KE ??

bodoh jek ! asal ko tak remove jek aku , eyt ! kat fb tulis unfriend kalu mata ko sakit sgt
nak tgk status meluah aku ..
jangan nak perasan sgt k ..

perlu ke , kite sebut pasal tuhan ? pasal ALLAH yg kite duk gembar gembur kan melulu ke orang yg sikit pun
tak penah niat nak ggu hdup kita ??
sedangka diri kita tak terurus ?? diri kite tak ternasihat ?? aku paling tak suke org macam ni ..

ape2 pun motivasi diri sebelum menasihati org ...

11 comments:

zulaikha layqa said...

na tuju kan kat cpea tuh kak??

mook said...

sape2 yg terase haha

cik ayu Mentary said...

mcm tw j..hehe

cik ayu Mentary said...

mcm tw j...:P

mook said...

tahu tape haha

faiz said...

mcm2 btol..

mook said...

mcm2 betol ? what ? hehe

Rie said...

aku kekdg luah perasaan kt fb..lega gase huhu...

mook said...

tahu tape ...

cik zaza said...

gile blog dah budak kecik ni..HAHA..arini xupdate lak yunk..

mook said...

what are you talking about ? haha t lh idea lum ade